loader

ZIDARSKI RADOVI

Za pokretanje delatnosti neophodan je osnovni alat (libela, čekić, visak, metar, fangle, merdevine i dr.), atestirana montažna skela prema potrebi, mešalica za beton, preporučljivo je i vozilo.

VIŠE INFORMACIJA

VULKANIZERSKA RADNJA

Za pokretanje delatnosti neophodan je prostor od oko 70 m2 sa nadstrešnicom, mašina za balansiranje i centriranje točkova, mašina za demontiranje, kompresor, kompresorski pištolji, kade za proveru guma, prese...

VIŠE INFORMACIJA

VODOINSTALATERSKI RADOVI

Za pokretanje delatnosti neophodan je osnovni set alata za sečenje cevi, savijanje, navlačenje spojnica, udarna bušilica sa dodacima, sitan alat, po mogućstvu i vozilo.

VIŠE INFORMACIJA

VEZILJSKA RADNJA

Za pokretanje delatnosti potrebna je kupovina mašine za vez, poželjno kompjuterizovane sa više glava i boja, radni sto za postavljanje mašine. Nije potreban poslovni prostor, može da se radi i kod kuće.

VIŠE INFORMACIJA

USLUŽNO PAKOVANJE POKLONA

Za pokretanje delatnosti neophodan je prostor od minimum 3 m2, koji može biti samostalan ili u okviru nekog većeg prostora (u tržnom centru, deo lokala koji se bavi prodajom neke druge robe, ulični kiosk), radni...

VIŠE INFORMACIJA

TAPETARSKA RADIONICA

Za pokretanje delatnosti potreban je prostor sa natkrivenim delom, mašina za šivenje sa trostrukim transportom, npr. „Global WF945”, pneumatska ili obična heftalica, sitan alat. Poslovni prostor, može da...

VIŠE INFORMACIJA

TAKSI PREVOZ

Za pokretanje ove delatnosti neophodno je vozilo. Na tržištu mogu da se nađu polovna vozila u rasponu (od 3.000 do 12.000 EUR), dodatni trošak može biti servis vozila i registracija.

VIŠE INFORMACIJA

ŠLEP SLUŽBA

Za pokretanje delatnosti neophodno je specijalizovano vozilo. Na tržištu mogu da se nađu ova polovna vozila (od 7.000 do 12.000 EUR), dodatni trošak može biti servis vozila i registracija

VIŠE INFORMACIJA

STUDIO GRAFIČKOG DIZAJNA

Za pokretanje ove delatnosti potreban je kvalitetan računar sa posebnim naglaskom na grafici, kvalitetan štampač i skener, fisklana kasa.

VIŠE INFORMACIJA

STRUGANJE I CEPANJE DRVA

Za pokretanje delatnosti potrebna je kombinovana mašina za sečenje i cepanje drva. Bez transpotnog sredstva, može se transportovati i putničkim vozilom kukom, zapregom.

VIŠE INFORMACIJA

Partneri projekta

logo logo logo logo