loader

IZRADA DRVENE AMBALAŽE

Za pokretanje delatnosti potreban je prostor od oko 35 m2 i kombinovana mašina sa više operacija za izradu elemenata za drvenu ambalažu. Postoje na tržištu reparirane i cene se kreću u zavisnosti od broja...

VIŠE INFORMACIJA

TKAČKA RADNJA

Za pokretanje delatnosti potreban je ručni tkački razboj, može biti u različitim veličinama i namenama, radni prostor za postavljanje razboja. Nije potreban poslovni prostor, može da se radi i kod kuće.

VIŠE INFORMACIJA

SUŠENJE VOĆA, POVRĆA, GLJIVA I BILJA

Za pokretanje delatnosti potrebna je sušara, seckalica, pakerica i sirovine. Potreban je prostor za proizvodnju i skladištenje sirovina i gotovih proizvoda, koje je u skladu sa standardima za preradu hrane.

VIŠE INFORMACIJA

SARAČKA RADNJA

Za pokretanje delatnosti potrebna je mašina za šivenje kože, drac mašina, sitan pribor (makaze, sekači, šila, kalupi dr.) i radni sto. Potreban je poslovni prostor do 10 m2, može da se radi i u kući.

VIŠE INFORMACIJA

PROIZVODNJA ZIMNICE

Za pokretanje delatnosti potrebni su duplikator, pasterizator i repromaterijal. Potreban je prostor za proizvodnju odobren od strane nadležne inspekcije.

VIŠE INFORMACIJA

PROIZVODNJA UKRASA ZA TORTE I KOLAČE

Za pokretanje delatnosti potrebna je mašina za razvijanje testa (ima raznih modela ), peć za pečenje, mikser za testo i kasa. Poslovni prostor, može da bude i u kući.

VIŠE INFORMACIJA

PROIZVODNJA TORTI I KOLAČA

Za pokretanje delatnosti potreban je prostor odobren od sanitarne inspekcije, peć za pečenje, mikser za testo, razni plehovi, kasa i repromaterijal (brašno, jaja, orasi i dr.). Poslovni prostor, može da bude i u kući.

VIŠE INFORMACIJA

PROIZVODNJA TESTENINA

Za pokretanje delatnosti potrebna je mašina ekstruder za proizvodnju testenina, (ima raznih modela), mikser za testo i kasa. Poslovni prostor, može da bude u sklopu kuće.

VIŠE INFORMACIJA

PROIZVODNJA SVEĆA

Za pokretanje delatnosti potrebna je mašina ekstruder za proizvodnju sveća, (ima raznih modela, npr. PMES25 ) i kasa. Poslovni prostor, može da bude u sklopu kuće.

VIŠE INFORMACIJA

PROIZVODNJA SIRA I KAČKAVALJA

Za pokretanje delatnosti potrebni su laktofriz, sirarske prese, vakumirka i repromaterijal. Potreban je prostor za proizvodnju odobren od strane nadležne inspekcije.

VIŠE INFORMACIJA

Partneri projekta

logo logo logo logo