loader

Goran Živković i Andrija Bojović

USPEH SA PRIJATELJIMA

Goran Živković i Andrija Bojović, Studio „Linija Projekt“

 

Pre nego što smo diplomirali arhitekturu i građevinu na Univerzitetu u Nišu, odlučili smo da pokrenemo sopstveni biznis, jer nismo hteli da zavisimo od roditelja ili pomoći države. Želeli smo da otvorimo sopstveni arhitektonski studio, ali smo shvatili da je za to potrebno vreme kako bismo stekli iskustvo i postali konkurentni na tržištu. Zato smo odlučili da otvorimo specijalizovanu prodavnicu za štampanje koja će nam omogućiti da zaradimo i paraleleno razvijamo sopstveni dizajnerski studio.

Konkurisali smo zajednički, a dobijena sredstva omogućila su nam nabavku savremenih štamparskih mašina. Kombinovali smo našu ljubav prema arhitekturi sa unosnim biznisom – specijalizovanom štampom.

Posle godinu i po dana zaradili smo dovoljno novca da nabavimo još jednu specijalizovanu mašinu za štampanje, te je naš posao postao još konkurentniji. Posao se proširio pa smo zaposlili još jednog prijatelja, te sad svo troje težimo boljoj budućnosti.

„Linija projekt“ je sada naš arhitektonski studio i više od toga – pružamo usluge štampe, dizajna, izvođenje građevinskih radova…

Zabavno je raditi sa svojim prijateljima, ali još važnije je naše zadovoljstvo jer znamo da smo uzeli stvari u svoje ruke i da smo finansijski nezavisni, a taj osećaj ništa ne može da nadmaši.

Partneri projekta

logo logo logo logo